...

Program: Luni 11:00 — 18:00 | Marți — Vineri 10:00 — 18:00 | Sâmbătă 11:00 — 17:00

Microneedling (dermapen)

Ce este microneedling DermaPen?

Microneedling (cunoscuta si ca terapia de inducere a colagenului) este un tratament nechirurgical care consta in penetrarea pielii cu ace fine pentru a-i îmbunătăți aspectul. Poate suna puțin medieval, dar majoritatea tratamentelor de întinerire a pielii, fie cu laser, fie chimic, manipulează un răspuns de vindecare din partea organismului pentru a crea un beneficiu structural și cosmetic.

Procedura este indicata pentru estomparea cicatricilor postacneice sau postchirurgicale si a vergeturilor, pentru netezirea liniilor și a ridurilor fine,  pentru uniformizarea culorii, pentru rafinarea porilor măriți, pentru cresterea tonusului si a elasticitatii pielii.

 

Care sunt avantajele și dezavantajele microneedlingului?

  • Tratamentul este rapid (durata totala 60 minute) si confortabil (se foloseste crema anestezica).
  • Microneedling oferă beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Există un rezultat imediat pe care pacientii îl descriu ca o„ strălucire ”a pielii, care este de fapt legată în principal de edemul temporar, dar servește ca un beneficiu intermediar frumos, pana ce rezultatul pe termen lung – producția de colagen – intră în vigoare.
  • Tratamentul poate fi personalizat pentru a trata intensiv zonele cu probleme localizate, cum ar fi cicatricile, zona din jurul ochilor sau liniile gâtului sau ale decolteului.
  • Timpul de recuperare este de obicei de 2-4 zile si este direct proporțional cu intensitatea  tratamentului primit și cu rezultatul obținut.
  • Microneedling nu implică livrarea de căldură, deci are profil de siguranta pentru toate tonurile pielii, fără riscul apariției unor probleme de pigmentare care pot însoți procedurile
  • Deși este utilizat în cea mai mare parte pe față, gât, decolteu și mâini, microneedling se poate face oriunde pe corp.
  • Poate fi folosit de unul singur sau in combinatie cu alte tratamente care ii cresc eficienta (PRP, biorevitalizare cutanata).

De ce merită să alegi specialistul Alina Macarencu?

10000 +
ani de experiență
10000 +
de proceduri efectuate​
%
din cliente sunt mulțumite

Lucrările noastre

Серафинит - АкселераторОптимизировано Серафинит - Акселератор
Включает высокую скорость сайта, чтобы быть привлекательным для людей и поисковых систем.