...

Program: Luni 11:00 — 18:00 | Marți — Vineri 10:00 — 18:00 | Sâmbătă 11:00 — 17:00

Corecție și neutralizare micropigmentare

Neutralizarea este o procedura folosita cel mai des in cazul micropigmentarilor ce dupa o anumita perioada de timp, au migrat in nuante de rosu, roz, gri, albastru, verde sau mov.


In acest proces sunt folositi pigmenti speciali de neutralizare, de culori si intensitati diferite, introduse la nivelul lucrarii anterioare cu ajutorul aparatului de micropigmentare, astfel incat sa se poata corecta nuantele migrate si pentru a oferi o noua culoare de maro sau pentru a pregati zona pentru o repigmentare corecta cu risc scazut de migrare.

In functie de baza lucrarii existente, de nuanta ce se doreste neutralizata, cat si de intensitatea acesteia in piele, acest proces se recomanda a fi efectuat atat in sedinte individuale, cat si urmata de o repigmentare imediata.

Metoda de executie si alegerea corecta a pigmentului de neutralizare, cat si protocolul de tratament ales de tehnician sunt extrem de importante in obtinerea unui rezultat pozitiv si de durata.
Protocolul de ingrijire este asemanator cu cel a unei pigmentari, iar numarul de sedinte necesare variaza de la caz la caz.

De ce merită să alegi specialistul Alina Macarencu?

10000 +
ani de experiență
10000 +
de proceduri efectuate​
%
din cliente sunt mulțumite

Lucrările noastre

Серафинит - АкселераторОптимизировано Серафинит - Акселератор
Включает высокую скорость сайта, чтобы быть привлекательным для людей и поисковых систем.